Ostrva Sporade

ALONISSOS

Dragoceni ostrvci podeljeni su u dve zone, čineći mrežu nacionalnog morskog parka za zaštitu mediteranskog tuljana. Alonisos, blagoslovljen surovim prirodnim pejzažima i okružen malim ostrvima raštrkanim po arhipelagima, ostrvo je idealno za one koji se žele opustiti i uživati u šetnjama u ležernosti okruženi borovom šumom, maslinicima i voćnjacima. Šarmantna i čista, bujne i netaknute plaže sa kristalno čistom vodom čine je savršenom destinacijom ispunjenom prelepim slikama.

SKIATHOS

Skijatos, najkozmopolitskije ostrvo u severnim Sporadama, zaista je raj na zemlji, sa bujnom borovom šumom i kristalno čistim azurnim vodama. Uprkos kosmopolitskom karakteru, ostrvo ostaje živopisno, netaknuto i blagoslovljeno sa više od 60 prelepih plaža. Najpoznatija plaža je Koukounaries, koja je proglašena trećom najlepšom plažom na Mediteranu. Kada dodate njegov užurbani noćni život, sasvim je prirodno da će ostrvo učiniti vaš boravak nezaboravnim!

SKOPELOS

Upečatljivi pejzaži; azurno vode na zlatnim obalama; skrivene uvale sa svojim ribarskim čamcima; tradicionalna Pelion arhitektura; robusni prirodni spomenici i čista ostrvska atmosfera su suštinski elementi najzelenijeg ostrva u Grčkoj. Skopelos je ostrvo na kojem je sniman poznati mjuzikl „Mamma Mia“. Protjerajte sve misli o voznim redovima ili rokovima i provodite čitava popodneva lutajući živopisnim glavnim gradom, grozdom kaldrmisanih ulica, sićušnim kapelicama i neoklasičnim zgradama.

SKYROS

Liliputanski poniji, skriveno blago i jastozi ... Skrivene čari Skirosa će vas privući! Plaže za svaki ukus i glavni grad koji se svake noći najbolje trudi za vašu prazničnu zabavu. Skiros je takođe poznat po rezbarenom nameštaju i obojenoj keramici. Bez obzira da li ste ljubitelj akcije ili očajnički želite bezbrižne trenutke pod suncem, Skiros nudi jedinstveno iskustvo svakom od vas !!!

VOLOS

Grad dobrodošlice i šarmantnosti u Tesaliji, u podnožju planine Pelion, obuhvata Pagasitski zaliv, ostavljajući vam nezaboravan osećaj. Volosova kulinarska tradicija biće zvezda vaše posete, a ukusi koje ćete ovde osetiti na tsipouradika ostaće vam zauvek u sećanju. Osetićete to dok šetate rivom, vrveći od ljudi, uživajući u cipuradiki, poslastičarnicama, barovima i istorijskim zgradama. Volos je grad na moru, danju i noću vrveći od lepote, slobode i života.